Richtinggevende voordelen

Sinds 1 juli 2009 voor u beschikbaar
De logistieke diensten van de WESTERMANN Group (westmax, WHEELS Road Rail, maxlog en van Ewijk) zijn met ingang van heden in een nieuwe, richtinggevende ondernemingsgroep verenigd: WHEELS Logistics.

Wij beschouwen ons als individuele en productieve „wegwijzer“ voor onze klanten en partners. WHEELS Logistics biedt gebundelde logistieke competentie en een betrouwbare totaalservice uit één hand:
  • Een sterk merk, één naam en één logo voor alle diensten – voor doorlopend hoogstaande kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid.
  • Perfect samenspel in Europa – voor optimale processen en efficiënte resultaten.
  • Wij kennen uw wegen – opdat u uw doel nog efficiënter en sneller bereikt.
Uiteraard genieten onze klanten nog steeds van alle beproefde voordelen van de samenwerking met ons. Zoals gewoonlijk staat het compleet door ons aangeboden portfolio te uwer beschikking: gaande van transport-, magazijn- en productielogistiek en Supply Chain Management tot planning van zendingen, optimalisatie van laadruimte, eveneens als de afhandeling van orders en verzending. Wij begeleiden onze klanten en partners zoals tot nu toe met persoonlijke advisering, individuele ideeën en op maat gesneden concepten – in heel Europa.

Graag informeren wij u persoonlijk over alle details van de naamswijziging van ons bedrijf en over uw nieuwe voordelen. Neem gewoon direct contact met ons op.